Wilde politieachtervolging door Arnhem: politie zoekt fietsers

Geplaatst op 2 oktober 2016, om 22:10 uur

foto: 112VandaagARNHEM – Zondagavond omstreeks 20:40 uur heeft er een achtervolging plaatsgevonden in Arnhem-zuid. Deze achtervolging heeft plaats gevonden in en rondom de wijk Elden. De politie zoekt fietsers die weg moesten springen om niet te worden aangereden.

Nadat de agenten van de Landelijke Eenheid de verdachte in het voertuig een stopteken wilden geven ging hij er vandoor. Hierop is hij met hoge snelheid door de wijk Elden heen gereden waarna hij uiteindelijk in samenwerking met de agenten van Elst is het voertuig tot stilstand gebracht. Hierop heeft de politie de verdachte aan kunnen houden.

Fietsers gezocht
Tijdens de achtervolging is de verdachte ter hoogte van het OHRA gebouw het fietspad op gereden. Op dit fietspad bevonden zich een aantal fietsers die weg hebben moeten springen om niet aangereden te worden door de verdachte. De politie is op zoek naar deze personen.

Herkent u zich in deze personen of weet u wie dit geweest zijn? Meldt u zich dan bij de politie. Dit kunt u doen op het telefoonnummer 0900-8844.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook