(advertorial) Uitpakken & wegwezen, why not?

Geplaatst op 9 november 2016, om 01:03 uur

afbeelding_vallei-auto-groepVallei Auto Groep is al ruim 12 jaar een begrip in de regio. Met inmiddels ruim 230 werknemers in 5 vestigingen is het een grote, klantgerichte organisatie die 4 kernwaarden hanteert: Duidelijkheid, samenwerking, vakkundigheid en plezier.

Van 11 tot en met 25 november pakt Vallei Auto Groep uit! Op geselecteerde actie voorraadauto’s (nieuw en gebruikt) kunt u profiteren van 5 acties, 15 dagen lang. Stuk voor stuk gunstig geprijsd en stuk voor stuk startklaar om met veel voordeel met u de weg op te gaan.

Tijdens de 15 dagen sale stapelen de acties zich op en wordt een auto kopen bij Vallei Auto Groep nog aantrekkelijker. Hoe langer u wacht, hoe groter het voordeel. Maar wees op tijd, want op = op! Maak uw keuze, why not? zouden wij zeggen. U bent van harte welkom in een van de showrooms!

Naast deze prachtige actie kunt u bij Vallei Auto Groep ook terecht voor lease, schade, onderdelen & accessoires, verhuur, en nog veel meer! Niet voor niks is de slogan ‘Totale mobiliteit onder één dak’. Dit wordt met al deze diensten volledig waargemaakt. Ook is duurzaamheid voor Vallei Auto Groep een erg belangrijk begrip. Een leven zonder auto’s is ondenkbaar, wel kunnen we slimmer met mobiliteit omgaan. Er is dan ook een duurzaamheidsaanpak om continu te streven naar een duurzamer milieu. Vallei Auto Groep is met trots genomineerd voor ‘ondernemer van het jaar’ in de categorie Grootzakelijk. Op 21 november a.s. wordt de winnaar bekend gemaakt.

Van 11 tot 25 november staan alle showrooms van Vallei Auto Groep dus bol van het voordeel en kunt u direct kennis maken met het team van Vallei Auto Groep. Laat u naast de onweerstaanbare deals ook verrassen door de service en gastvrijheid! Why not? Tot ziens!

Bekijk de actie nu op www.valleiautogroep.nl/whynotsale!

afbeelding_vallei-auto-groep