Brandweerlieden in het zonnetje gezet in gemeentehuis Rheden - GelreNieuws.nl

Brandweerlieden in het zonnetje gezet in gemeentehuis Rheden

Geplaatst op 25 november 2016, om 22:07 uur

foto: Roland HeitinkDE STEEG – Een aantal brandweerlieden van de gemeente Rheden zijn vrijdagavond in het zonnetje gezet tijdens de jaarlijkse brandweeravond van de gemeente.

Burgemeester Petra van Wingerden-Boers deelde diploma’s en onderscheidingen uit aan brandweerlieden uit Velp, Rheden en Dieren.

Het begon om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in De Steeg. In totaal hadden negen brandweerlieden een jubileum te vieren. Victor Brinkhorst, Martijn Miggelenbrink, Harold Danen, Gert-Jan Striekwold, Anton Aalders, Paul Jansen, Arno van Dalen en Ad de Ruiter waren dit jaar de mensen die 12 ½, 20, 25 of zelfs 30 jaar bij de brandweer zijn.

Burgemeester Mevrouw Petra van Wingerden-Boers reikte ook twee Koninklijke Onderscheidingen uit.

Koninklijke Onderscheidinge
Frederiks is van 1989 tot 2016 lid geweest van de vrijwillige brandweerploeg Rheden. Hij heeft zich als vrijwilliger langdurig ingezet voor de vrijwillige brandweer en daarmee een bijdrage geleverde aan de openbare veiligheid in zijn woonplaats Rheden en in de regio. Inmiddels is Frederiks verhuisd naar Loo. Daarnaast organiseerde Frederiks activiteiten voor de personeelsvereniging en was hij oefenleider en lid van de wedstrijdploeg.

Hillebrink is van 1995 tot januari 2016 in dienst geweest bij de vrijwillige brandweerploeg Rheden in de functie van bevelvoerder. De heer Hillebrink heeft zich langdurig ingezet voor de vrijwillige brandweer en daarmee een bijdrage geleverd aan de openbare veiligheid in zijn woonplaats en in de regio. Hij was daarnaast betrokken bij het organiseren van activiteiten voor de personeelsvereniging en ook was hij vijf jaar voorzitter van deze personeelsvereniging. Hillebrink maakte deel uit van de wedstrijdploeg en vervulde de functie van oefenleider.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com