Dierense Speeltuin en politie vragen uw hulp bij oplossing van vernielingen - GelreNieuws.nl

Dierense Speeltuin en politie vragen uw hulp bij oplossing van vernielingen

Geplaatst op 20 november 2016, om 08:00 uur

foto: Facebook/Dierense SpeeltuinDIEREN – De vrijwilligers van de Dierense Speeltuin en de politie zijn op zoek naar de daders van een reeks vernielingen in en om het park. Ze roepen op om uit te kijken naar de daders.

Het park is de afgelopen weken slachtoffer geworden van een reeks vernielingen die in de nacht plaats vinden. Het gaas van de hekken, afzettingen en versieringen van speeltoestellen zijn kapot gemaakt.

Vrijwilligers
Het park, dat door vrijwilligers wordt onderhouden, baalt erg van alle vernielingen. Het kost hen een hoop tijd om alles te herstellen. Ook kost het veel geld voor het park om alle schade te herstellen.

Oproep
De politie doet onderzoek naar de dader of daders. Ook onderzoekt de politie de camerabeelden die bij de eerste vernieling gemaakt zijn. De speeltuin en de politie vragen u om mee uit te kijken. Dit geldt vooral voor de avond en nacht rondom de Rode Kruislaan in Dieren.

Mocht u de daders bij de speeltuin in Dieren zien, bel dan direct 112. Mocht u andere tips hebben kunt u met de politie contact opnemen via 0900-8844.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

Onderstaande foto’s zijn van eerdere vernielingen afgelopen week 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com