Dierense speeltuin slachtoffer van verschillende vernielingen - GelreNieuws.nl

Dierense speeltuin slachtoffer van verschillende vernielingen

Geplaatst op 15 november 2016, om 19:43 uur

foto: Facebook/Dierense SpeeltuinDIEREN – De Dierense speeltuin heeft dinsdag voor de derde keer aangifte gedaan bij de politie. Bij de speeltuin is al drie keer ingebroken in drie weken tijd.

Twee weken geleden was het voor het eerst raak. Jongeren hadden het hek van het park gesloopt. Het park heeft met hun camera’s beelden kunnen maken van de daders. De politie is er nog mee bezig om deze jongeren te achterhalen. Maar helaas was het afgelopen weekend weer raak. Deze keer hebben ze aan de Wilhelminaweg, tegen over het koffiehuis het hek vernield. Maar daar bleef het niet bij in de nacht van maandag op dinsdag hebben opnieuw personen het hek vernield en lichtslangen gesloopt, verschillende afzettingen uit de grond getrokken, verkeersborden gesloopt en de waterslang van de ijsbaan kapot gemaakt.

Het park werkt vooral met vrijwilligers die door deze vernielingen erg hard moeten werken om alles weer netjes te krijgen zoals het was. Het park heeft extra middelen ingezet om de daders te kunnen achterhalen. Ook vragen ze alle omwonenden van het park een oogje in het zeil te houden zodat de daders niet opnieuw vernielingen kunnen aanrichten.

Heeft u de daders gezien of weet u meer over deze vernielingen, dan vraagt het park u contact op te nemen met de politie.