Fietser (20) ernstig gewond na aanrijding Duiven, automobilist vlucht én opgepakt

Geplaatst op 12 november 2016, om 07:34 uur

foto: Charles MollDUIVEN – De politie heeft zaterdagochtend vier personen aangehouden na een ernstige aanrijding op de Oostsingel in Duiven, waarbij een fietser is gereanimeerd. De automobilist, die na de zware aanrijding de fietser midden op straat achterliet, vluchtte weg. Later zijn er vier aanhoudingen verricht.

Die ochtend rond half zes kreeg de politie een melding dat er een verkeersongeval plaats had gevonden tussen een fietser en een auto. De automobilist was na het ongeval doorgereden. De fietser, een 20-jarige man uit Giesbeek, is zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft vier Duivenaren in de leeftijd van 27-30 jaar aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het ongeval. De auto die vermoedelijk bij het ongeval betrokken is geweest, is later die ochtend aangetroffen.

Een traumahelikopter is te plaatse gekomen om assistentie te verlenen aan de ambulance. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De Oostsingel is lange tijd dicht geweest vanwege het grote politieonderzoek wat ter plekke is gedaan.

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het verkeersongeval en de betrokkenheid van de aangehouden personen.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook