Fietser gelanceerd tegen wachtende auto bij ongeval in Arnhem

Geplaatst op 21 november 2016, om 11:04 uur

foto: Timo BoumanARNHEM – Bij een aanrijding op de Rosendaalseweg in Arnhem ter hoogte van de Bosweg is een fietser gewond geraakt. De fietser werd gelanceerd tegen een andere wachtende auto.

De fietser reed op het fietspad in de richting van het centrum toen hij over het hoofd gezien werd door een afslaande auto. Echter had de fietser zoveel vaart dat hij door de afslaande auto gelanceerd werd tegen een wachtende auto bij het zelfde kruispunt waarna hij tot stilstand kwam.

Traumahelikopter
De fietser, een man, is met onbekende verwondingen naar het Rijnstate ziekenhuis vervoerd. De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Een opgeroepen traumahelikopter werd op het moment dat die in de buurt van het ongevalslocatie was gecanceld.

Het kruispunt is herhaaldelijk het tafereel van aanrijdingen met fietsers geweest. In de buurt liggen onder andere een aantal scholen. Hierdoor is het tijdens de ochtendspits vaak erg druk op het fietspad, bij de bushalte en bij de oversteek plaatsen.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook