Gala van het Rode Kruis Arnhem levert 26.000 euro voor kerstpakketten

Geplaatst op 5 november 2016, om 18:06 uur

ARNHEM – Vrijdagavond was het Gala van het Rode Kruis Arnhem. De Eusebiuskerk was het decor voor lekker eten, vermaak een geweldige sfeer en live muziek. Met dit gala is een bedrag van 26.000 euro opgehaald wat wordt gebruikt voor kerstpakketten voor met mensen met geen of een laag inkomen in Arnhem.

Ook in Arnhem zijn er helaas nog veel mensen die te maken hebben met een lastige financiële situatie. Het Rode Kruis Arnhem zette daarom dit gala op. Met de opbrengsten worden er namelijk kerstpakketten samengesteld. Zo kunnen ook mensen met een heel laag of zelfs geen inkomen deze kerst genieten van een mooi kerstpakket.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De opbrengst
De opbrengst van maar liefst 26.000 euro mag een groot succes worden genoemd. In totaal worden daar 1.100 kerstpakketten van gemaakt en bezorgd. Naast al het lekkers in het pakket krijgen deze mensen ook een voucher om een EHBO-workshop of een EHBO voor baby’s en kinderen te volgen. Zo weten ook zij altijd wat je moet doen in geval van nood, of als er iets met je baby of kind gebeurd is.

In totaal waren er ruim 350 bezoekers aanwezig.

Foto met dank aan: Rode Kruis Arnhem/Steven van de Staak

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook