Gegil in woning Nijmegen blijkt illegale prostitutie te zijn - GelreNieuws.nl

Gegil in woning Nijmegen blijkt illegale prostitutie te zijn

Geplaatst op 5 november 2016, om 10:27 uur

NIJMEGEN – Afgelopen nacht kreeg de politie een melding dat er vanuit een woning veel gestommel en gegil van vrouwen was gehoord. Omdat de politie niet wist wat ze konden verwachten zijn ze met meerdere eenheden ter plaatse gegaan.

Eenmaal aangekomen bij de woning zagen ze een man in de woonkamer zitten. Bij aanbellen deed de man de deur voor de agenten open. Op de vraag of ze in de woning mochten kijken, omdat we ons zorgen maakten, liet de man de agenten binnen. Bij het openen van een slaapkamerdeur zagen agenten dat meerdere personen op een bed seksuele handelingen aan het verrichten waren. Dit bleken later “dames van plezier” te zijn, zoals de politie zegt.

Omdat dit mogelijk om illegale prostitutie ging én illegale kamerverhuur, zijn agenten ter plaatse in overleg gegaan met het “Team Mensensmokkel en Prostitutie”. De dames bleken al bij dit team bekend en deze nemen contact met hen op voor de verdere afhandeling. De dames verklaarden later dat ze inderdaad seksuele handelingen verrichtten voor geld. Tevens verklaarden ze dat ze voor een vergoeding van 75 euro per persoon per nacht gebruik mochten maken van 1 kamer waarin 1 bed stond.

De gemeente en de woningbouwvereniging zijn in kennis gesteld. Het gaat hier om het illegaal verhuren van een kamer. Er wordt verder onderzoek gedaan.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

Met dank aan de foto: Politie Nijmegen

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com