Man verzet zich tegen aanhouding na wangedrag in horeca in Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Man verzet zich tegen aanhouding na wangedrag in horeca in Apeldoorn

Geplaatst op 6 november 2016, om 15:21 uur

arrestant-wordt-afgevoerd-in-politiebusAPELDOORN – Een 34-jarige man uit Vaassen is zaterdagnacht aangehouden door de politie nadat hij ondanks herhaaldelijk aandringen weigerde het horecagebied van Apeldoorn te verlaten.

Tot twee keer toe was er een opstootje rond de groep waar de man bij hoorde en werd de groep vanwege hun gedrag uit twee verschillende café’s gezet. Vooral de 34-jarige man gedroeg zich zeer opgefokt en vervelend. Om deze reden vorderde de politie hem het horecagebied te verlaten. Dit weigerde hij, ondanks herhaalde vorderingen van de politie. Hierop is hij aangehouden, waar de man zich tegen verzette. Ook uitte hij de nodige beledigingen richting de politie. Toen de man een agent leek te gaan slaan moest hij met geweld onder controle worden gebracht. De man raakte hierbij lichtgewond en is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling, en daarna ingesloten.

De man is zondag na verhoor heengezonden met een proces-verbaal wegens negeren van een vordering van de politie, belediging en verzet tegen aanhouding.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com