Politie valt growshop en motor verhuur bedrijf in Arnhem binnen

Geplaatst op 16 november 2016, om 16:10 uur

foto: Patrick ApenhorstARNHEM – Klachten uit de buurt over parkeeroverlast, anonieme meldingen over hennep en allerlei andere informatie. De aanwijzingen dat er in een growshop en motor verhuur bedrijf in Arnhem illegale zaken werden gedaan, stapelden zich op. Daarom heeft de politie op 15 november een inval gedaan, en heeft de gemeente de bedrijfspanden gesloten.

Het gaat om een motor verhuur bedrijf en growshop aan de Simon Stevinweg in Arnhem. De twee zaken liggen naast elkaar. De growshop werd in 2014 al gesloten door de gemeente, maar de politie kreeg het vermoeden dat de illegale activiteiten werden voortgezet vanuit de motorzaak.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Na langdurig onderzoek heeft de politie daarom dinsdag een inval gedaan bij beide bedrijven. Tegelijkertijd werden ook twee huizen in Elst en Veenendaal doorzocht. In de growshop werden veel spullen gevonden die gebruikt worden bij hennepteelt. Ook werd er een grote hoeveelheid hennep gevonden. In de motor verhuur bedrijf werden onder meer sleutels van twee garageboxen in Arnhem gevonden, in die garageboxen bleken ruim vijftig hennepplanten te staan. In één van de huizen werd een groot bedrag aan contant geld gevonden.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook