Politiehelikopter boven Arnhem wegens ontvoering van baby

Geplaatst op 30 november 2016, om 17:38 uur

foto: Timo BoumanARNHEM – Een flat aan de Van Diemenhof was woensdag eind van de middag door de politie doorzocht vanwege een ontvoering. De politie had de flat tijdelijk omsingeld. Ook de politiehelikopter heeft voor de ontvoering boven Arnhem gevlogen.

Onder andere de politiehelikopter heeft de flat vanuit de lucht in de gaten gehouden totdat de situatie weer veilig was. De politie had, gewapend met schilden en kogelwerende vesten aan, meerdere appartementen van het flatgebouw doorzocht. Aldaar hebben ze de baby gevonden.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Afgesloten
De Oude Zevenaarseweg was vanaf de Johan de Wittlaan tot aan de rotonde met de Docter C. Leleyweg afgesloten geweest door de politie.

Ontvoering
Het geweldincident ligt in de relationele sferen, aldus de woordvoerder van de politie. Volgens de politie had een man de baby korte tijd ontvoerd en tegen de wil van de moeder meegenomen. De moeder is hierbij door de dader mishandeld maar ze hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De dader wordt op dit moment nog door de politie gezocht.

Moeder en kind zijn ondertussen weer bij elkaar.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook