Ravage en twee gewonden bij ongeval IJssellaan Arnhem

Geplaatst op 3 november 2016, om 09:40 uur

foto: Timo BoumanARNHEM – Bij een ongeval op de IJssellaan in Arnhem zijn twee gewonden gevallen. Een personenauto die vanuit Presikhaaf richting stad reed, kwam op het lange rechte stuk van de IJssellaan in botsing met een boom.

De bestuurder van de auto en een kind wat achter in zat, raakten bij de aanrijding gewond. De IJssellaan was vanaf de Waalstraat richting stad volledig afgesloten. Vanuit de stad richting Presikhaaf was er een rijbaan open.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het verkeer stadinwaarts heeft veel last van de aanrijding. Vermoedelijk heeft gladheid door bladeren een rol gespeeld bij de aanrijding.

Niet hard
Een buschauffeur, die getuige was van de aanrijding, verteld aan GelreNieuws “Ik reed met mijn bus ongeveer 40 km/h. Ik reed net bij de bushalte weg. De auto reed mij langzaam voorbij. Ik vermoed dat hij niet harder dan 45 km/h gereden heeft. Op eens zwiepte hij naar links en zat hij vol tegen de boom aan. Ondanks dat hij helemaal niet hard reed was het een gigantische klap. Ik ben natuurlijk eerst uitgestapt en heb eerste hulp verleend.”

De politie heeft de weg rond 9.30 uur weer vrij kunnen geven voor verkeer.