19-jarige slachtoffer na ernstig vuurwapenincident in Nijmegen

Geplaatst op 11 december 2016, om 10:32 uur

foto: Politie Nijmegen-ZuidNIJMEGEN –  Na een ruzie tussen meerdere personen zondagochtend vroeg in de wijk Hatert in Nijmegen is een 19-jarige inwoner van die stad lichtgewond geraakt. De man bleek te zijn beschoten. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

Omstreeks 04.00 uur werd bij de politie een vechtpartij gemeld op de Treubstraat. Daar aangekomen bleek dat er niet meer werd gevochten, wel werd de Nijmegenaar aangetroffen met diverse verwondingen. Ook bleek de man een schotwond te hebben en werd een patroon aangetroffen. De verwondingen van de man bleken echter niet levensbedreigend.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Café
Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis om zich aan zijn letsel te laten behandelen. Volgens omstanders zou de ruzie kort te voren in een café in de wijk zijn begonnen en later buiten uit de hand zijn gelopen.

De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht en roept getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Ook kunt u Meld misdaad anoniem bellen op 0800-7000.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

Met dank aan de foto: Politie Nijmegen-Zuid