Auto op de kop na raam schoonmaken in Arnhem

Geplaatst op 29 december 2016, om 11:36 uur

foto: Timo BoumanARNHEM – Op de Schelmseweg in Arnhem is donderdagochtend bij een aanrijding een auto op zijn dak beland. De automobilist kwam vanaf de kant van BurgersZoo en reed richting de Amsterdamseweg toen het in een van de bochten mis ging.

Vermoedelijk was de bestuurder bezig om de ramen van de auto verder schoon te maken terwijl de weg een flauwe bocht maakte. De onfortuinlijke automobilist kwam hier pas achter toen de auto een boom raakte en op zijn kop belandde.

De geschrokken bestuurder van de auto is gecontroleerd door het personeel van een gealarmeerde ambulance, maar hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden. De auto is door een berger weer op zijn wielen gezet en afgevoerd. Vermoedelijk kan de auto total loss beschouwd worden. De Schelmseweg is tijdelijk in één richting afgesloten geweest.

Campagne ijsvrije ramen
In verschillende media waarschuwt de politie automobilisten om de ramen goed schoon te maken. Ondanks deze waarschuwingen blijkt het dat er nog steeds mensen zijn die met kleine “vrijgekrabte” gaatjes of bevroren/beslagen ramen aan de binnenzijde van het voertuig op pad gaan.