Brandweer van Arnhem binnen 1 minuut ter plaatse bij slaapkamerbrand

Geplaatst op 31 december 2016, om 16:39 uur

foto: Patrick ApenhorstARNHEM – In een woning aan de Eerselstraat in Arnhem heeft zaterdagmiddag omstreeks 16:10 uur een woningbrand gewoed. De brandweer was binnen één minuut ter plaatse.

De brand werd omstreeks 16:10 uur gemeld. Het ging om een brand in een slaapkamer. Er lag volgens de bewoners ook nog vuurwerk in de slaapkamer van de woning maar dit is door de brandweer weggebracht en is dus niet tot ontploffing gekomen. Een apparaat, vermoedelijk een laptop, heeft kortsluiting veroorzaakt waardoor en brand ontstond.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

1 minuut
De brandweer stond voor deze melding 130 meter verderop op het moment dat deze gemeld was vanwege een andere buitenbrand. Ze hebben gelijk ingepakt en omgehangen en waren daardoor binnen 1 minuut ter plaatse.

Feest
De bewoners wilden bij deze woning en feest houden vanwege oud en nieuw. Het is onbekend of dit nog doorgaat. In de haast is de tent omver gelopen.

Er waren vier personen in de woning, twee kinderen en twee volwassenen. Één volwassene is gecontroleerd en behandeld door het personeel van een ambulance. Deze had in de woning nog een bluspoging gedaan maar maar moest dit staken wegens de dichte rook.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook