Politie onderzoekt ontvoering, slachtoffer is weer terecht

Geplaatst op 2 december 2016, om 22:58 uur

NUNSPEET – De man die als vermist werd opgegeven vandaag en vermoedelijk het slachtoffer geweest is van een ontvoering, is terecht. Hij meldde zich vlak voor 21.00 uur lopend bij zijn woning, waar de politie nog aanwezig was. De man is ongedeerd. De politie is op dit moment met hem in gesprek.

De politie deed sinds het einde van de ochtend onderzoek naar de ontvoering, naar aanleiding van getuigen die rond 10:30 meldden dat er aan de Oenenburgweg in Nunspeet iemand tegen zijn zin werd meegenomen in een auto. De politie stelde ter plekke een onderzoek in.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Mede dankzij informatie verstrekt door getuigen werd vlak na 11.00 uur op een carpoolplaats aan de Eperweg in Nunspeet, bij de A28, het busje aangetroffen dat bij het incident aan de Oenenbergweg betrokken was. Ook op deze locatie deed de politie nader onderzoek en de bus is in beslag genomen en afgevoerd. Verder werd er ook een onderzoek ingesteld bij een woning in Doornspijk.

Onderzoek gaat verder
Het politie-onderzoek gaat verder en richt zich nu op de centrale vragen wat er precies gebeurd is, waarom, en door wie het slachtoffer meegenomen is. Hier gaat de recherche de komende dagen mee verder.

Heeft u iets gezien in de omgeving van de Oenenburgweg of de carpoolplaats aan de Eperweg, of in Doornspijk, dat met deze zaak te maken kan hebben, en heeft u nog niet met de politie gesproken, neem dan alsnog contact op met de politie via 0900-8844.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook