Voorgevel tussenwoning beschadigd door felle brand in Arnhem - GelreNieuws        

Voorgevel tussenwoning beschadigd door felle brand in Arnhem

Geplaatst op 4 december 2016, om 07:04 uur

foto: Roland HeitinkARNHEM – In de nacht van zaterdag op zondag heeft er bij de voorgevel van een tussenwoning aan de Schepen Ringenberghstraat in Arnhem een korte tijd een felle brand gewoed. Dankzij de snelle inzet van de brandweer is erger voorkomen.

De brand werd rond 00.15 uur ontdekt. Twee containers, die bij de voorraam stonden, hadden vlam gevat. De bewoners waren bezig met verhuizen en waren net vertrokken. Mogelijk is er iets in de container gegooid wat de brand veroorzaakt heeft.

Ambulance
Binnen korte tijd stond de voorkant van de woning in de brand. Het voorraam van de woning was door de hitte gesprongen, waardoor het vuur ook al deels naar binnen sloeg. Door de brandweer werd er direct ook een ambulance gealarmeerd, omdat de melder niemand uit de woning zag komen. Zekere voor onzekere is deze daarom ter plaatse gekomen, maar kon met onverrichte zaken weer naar hun post.

De brandweer was snel ter plaatse en heeft het vuur in korte tijd geblust. Wel is er veel schade ontstaan en is de woning voorlopig onbewoonbaar. De buren konden na korte ontruiming weer terug hun woning in.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook