Bewoner gewond bij schermutseling met inbreker in Nijmegen

Geplaatst op 15 januari 2017, om 12:06 uur

foto: Politie Oost GelreNIJMEGEN – Een nog onbekende inbreker heeft zaterdagnacht in Nijmegen een bewoner verwond nadat die hem betrapt had. De bewoner van het huis liep dusdanig verwondingen op dat hij naar het ziekenhuis moest. Van de inbreker ontbreekt nog elk spoor. De politie zoekt getuigen.

Omstreeks 02.15 uur in de nacht van zaterdag op zondag ontdekte de bewoner van een huis aan de Heideparkseweg in Nijmegen dat er bij hem werd ingebroken. Toen hij op onderzoek uitging werd hij aangevallen door een onbekende man. Bij de schermutseling liep de Nijmegenaar letsel op. De inbreker zag kans er vandoor te gaan. Volgens het slachtoffer ging het om een man van tussen de 25 en 30 jaar oud met een negroïde uiterlijk en een flink/gezet postuur. Agenten hebben nog vergeefs in de buurt naar de man gezocht.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Getuigen, die iets van de inbraak hebben gehoord of gezien of die meer informatie hebben die kan leiden tot het vinden van de dader worden verzocht zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier hier op de website.