Brandweerwagen onderweg naar ongeval krijgt zelf een ongeluk

Geplaatst op 7 januari 2017, om 19:58 uur

foto: Roland HeitinkLOCHEM – De brandweer van Lochem is zaterdagavond onderweg naar een ongeval met beknelling zelf betrokken geraakt bij een ongeval, zo meldt de woordvoerder van de brandweer. Één brandweerman raakte zelf bekneld met zijn voet en is gewond geraakt. De chauffeur van de wagen is ter observatie naar het ziekenhuis vervoerd.

De brandweerwagen was met spoed onderweg naar een verkeersongeval op de N346 bij Lochem en kwam door nog onbekende oorzaak zelf tegen een boom tot stilstand. Één brandweerman zat met zijn voet vast in het voertuig. De collega’s uit Laren hebben hun collega uit zijn benarde positie bevrijdt. De brandweerman zou goed aanspreekbaar zijn, aldus de woordvoerder op Twitter.  De chauffeur wordt ter observatie meegenomen met de ambulance naar het ziekenhuis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Ander ongeval
De onfortuinlijke brandweerwagen was onderweg naar een ongeval even verder op de N346 bij Lochem. Daar is een auto over de kop geslagen en op het dak tot stilstand gekomen. Bij dit ongeval raakte niemand gewond.

Het was glad onderweg naar het verkeersongeval. Daarom blijft de weg voorlopig afgesloten. Het voertuig van de brandweer wordt later afgesleept.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook