Drie gewonden bij ongeval in Apeldoorn

Geplaatst op 4 januari 2017, om 17:20 uur

foto: Jean-Marc RegelinkAPELDOORN – Op de kruisig van de Zutphensestraat (N345) met de afrit van de snelweg A1 in Apeldoorn heeft een ongeval plaatsgevonden tussen twee auto’s. Hierbij zijn drie personen gewond geraakt waarvan één persoon een tijd bekneld zat. 

Het ongeval gebeurde omstreeks 16:15 uur. De hulpdiensten rukten massaal uit waaronder drie brandweerwagens. De traumahelikopter was ook opgeroepen maar deze is later weer geannuleerd. De brandweer heeft ter plaatse een tent opgebouwd boven de auto van het slachtoffer ter bescherming van de regen.

Slachtoffers
De eerste twee slachtoffers zijn vrij snel naar het ziekenhuis vervoerd. Het derde slachtoffer heeft drie kwartier, vanaf het moment dat het ongeluk plaatsvond, bekneld gezeten in zijn auto. De brandweer had de nodige moeite het slachtoffer te bevrijden. Nadat het slachtoffer bevrijdt werd, is deze ook per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De kruising is voorlopig afgesloten, aldus een weginspecteur op Twitter. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet exact bekend. Vermoedelijk gaat het om een voorrangsfout.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook