Motorclub No Surrender bewijst laatste eer aan overleden Klarendaller

Geplaatst op 30 januari 2017, om 15:33 uur

foto: Timo BoumanARNHEM – Motorclub No Surrender heeft maandagmiddag de uitvaart van de bekende Klarendaller Theo Hartemink begeleidt. Ze bewezen hem op deze manier de laatste eer.

De rouwstoet reed vanaf de voormalige woning van Hartemink aan de Klarendalseweg naar begraafplaats Moscowa in Arnhem. Ze verzamelden zich met een hoop herrie op de Klarendalseweg waar ze ook met een luid applaus werden ontvangen. Daarna reden ze richting de begraafplaats waar ze een erehaag vormden voor de rouwwagen en de anderen leden van de rouwstoet. De rouwwagen passeerde onder luid gebrul van de motoren.

Laatste wens
Theo was zelf geen lid van No Surrender maar was enorm gek van motoren. Hij had als laatste wens dat zijn uitvaart begeleid zou worden door motorrijders. De dochter had het verzoek gestuurd naar No Surrender om de begeleiding te organiseren. Op de Facebookpagina van No Surrender MC Assen is vervolgens een oproep verspreid onder de leden om deel te nemen. In totaal namen ongeveer 12 motorrijders deel aan de stoet.

De leden van motorclub hopen met deze begeleiding en uitvaart een goede indruk achter te kunnen laten na een golf van negatieve publiciteit.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook