Twee auto’s in brand gestoken in Arnhemse wijk Presikhaaf

Geplaatst op 21 januari 2017, om 05:11 uur

foto: Roland HeitinkARNHEM – Op de Lacomblestraat in de Arnhemse wijk Presikhaaf zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee auto’s verwoest door twee branden. De auto’s stonden uit elkaar geparkeerd.

De brand werd 3.30 uur ontdekt. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek er één auto aan de linkerkant van de straat in de brand te staan en de tweede auto aan de rechterkant. Ze hebben het vuur geblust, echter konden ze niet meer voorkomen dat beide auto’s als verloren moet worden beschouwd. Aangezien de auto’s gescheiden van elkaar geparkeerd stonden, word er vanuit gegaan dat de branden zijn aangestoken.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie liet eerder deze maand al weten dat er verschillende daders actief zijn in Arnhem. Al ruim twee weken wat het rustig in Arnhem. Nu is Presikhaaf weer de dupe van twee autobranden. Het is tevens niet de eerste keer dat gescheiden auto’s tegelijkertijd in de brand staan in de wijk Presikhaaf. Vorig jaar in de nacht van 18 op 19 mei gingen er twee voertuigen tegelijkertijd in vlammen op op de Floriszstraat. 13 op 14 juni was het raak op de Keulse Slag.