Vrouw (31) overleden na aanrijding met taxi in Nijmegen

Geplaatst op 22 januari 2017, om 12:20 uur

foto: Roland HeitinkNIJMEGEN – Een 31-jarige vrouw uit Nijmegen is in de nacht van zaterdag op zondag overleden na een ongeval aan de Graafseweg in haar woonplaats. De vrouw fietste toen ze in aanrijding met een taxi kwam. De bestuurder van de taxi is aangehouden voor verhoor.

Zie ook : Fietsster in kritieke toestand na aanrijding in Nijmegen

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie kreeg rond half 4 de melding van het ongeval. Ook de ambulance kwam ter plaatse, de traumahelikopter landde in het Goffertpark waarna het personeel door agenten naar de plaats van het ongeval werd gebracht. Zowel omstanders, politieagenten als ambulancepersoneel hebben nog gereanimeerd en de vrouw werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is de vrouw overleden aan haar verwondingen.

De betrokken taxichauffeur is een 29-jarige man uit Nijmegen. Hij is aangehouden voor verhoor over zijn rol bij de aanrijding.

De politie is een onderzoek gestart om te achterhalen wat er precies is gebeurd. In dat onderzoek zoekt de politie dringend getuigen. Hebt u in de nacht van zaterdag op zondag iets gezien dat met dit ongeval te maken kan hebben? Bel dan de politie via 0900-8844.