Familie zoekt getuigen van autocrash A73 Nijmegen

Geplaatst op 20 februari 2017, om 16:12 uur

foto: Roland HeitinkNIJMEGEN – De ouders van de 22-jarige Joey uit Beuningen zijn op zoek naar mensen die iets gezien hebben van het ernstige auto ongeval dat vorige week plaatsvond op de A73 bij Nijmegen.

Het ongeluk gebeurde maandag 13 februari rond 15.50 uur iets voorbij de bocht van de A73 in de richting van de Neerbosscheweg. Door nog onbekende oorzaak raakte Joey met zijn auto van de weg en kwam hij met zijn auto tegen een boom tot stilstand. De brandweer heeft het dak van de auto geknipt en daarmee Joey uit zijn benarde positie weten te bevrijden. Hij werd in kritieke toestand per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

– Zie ook: Opnieuw zwaar ongeval op A73 Nijmegen, slachtoffer in kritieke toestand

Drie dagen in coma
‘Hij heeft drie dagen in Coma gelegen’, meldt zijn moeder aan GelreNieuws. Ze kreeg te horen dat ze rekening moesten houden dat Joey kwam te overlijden. Maar Joey vecht momenteel nog steeds en hij is inmiddels uit zijn kritieke toestand. Echter is hij nog nauwelijks aanspreekbaar en weet niet wat er precies is gebeurd.

Politie onderzoek
De Verkeersongevallen Analyse heeft na het ongeval ter plekke onderzoek gedaan. Ook zijn telefoon werd in beslag genomen. Volgens de moeder van Joey is uit het politie onderzoek gebleken dat Joey niet te hard heeft gereden en ook niet op zijn mobiel zat toen het ongeval gebeurde.

Getuigen
De ouders zitten nog steeds met veel vragen, laten ze weten in een telefoongesprek met ons. Ze zoeken getuigen van het ongeval om zo meer te weten te komen wat er nu precies is gebeurd. Getuigen kunnen contact opnemen met onze redactie per e-mail:  [email protected].