Grote paniek bij massale toeloop jongerencarnaval Groessen - GelreNieuws.nl

Grote paniek bij massale toeloop jongerencarnaval Groessen

Geplaatst op 24 februari 2017, om 22:10 uur

foto: Charles MollGROESSEN – Op het Sint Isidorusplein in Groessen zijn in het gedrang jongeren onwel geraakt. Honderden jongeren wilden nog maar binnen in de volle zaal. De politie heeft het plein ontruimd.

De melding kwam omstreeks 21:20 uur binnen bij de hulpdiensten. De jongeren zijn vermoedelijk in de verdrukking gekomen door het grote aantal mensen op het plein. Ze wilden allemaal naar binnen maar de zaal was vol. Bezoekers gingen daarop drukken en mensen kwamen in verdrukking. Daardoor zijn enkele jongeren flauw gevallen, zo meldt de politie.

15-20 agenten
Volgens eerste berichten zou de zaal aan het Sint Isidorusplein zijn ontruimd. Later bleek dat de wachtenden buiten zijn weggestuurd. Ongeveer 15-20 agenten kwamen op de 112-meldingen af, ook werden twee ambulances naar het adres gestuurd.

“Bloed op hun hoofd”

Volgens getuigen was het ‘één grote chaos’ en werd er met flessen gegooid: ‘Twee meisjes kregen een fles tegen hun hoofd, ik zag dat ze bloed op hun hoofd hadden’, aldus een getuige.

Ambulances en veel politie kwamen ter plaatse en het plein werd leeggeveegd. De ambulances hebben de situatie en mensen beoordeeld maar er hoefde op dat moment niemand mee naar het ziekenhuis.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com