Mannen schieten uit rijdende auto in Velp - GelreNieuws.nl

Mannen schieten uit rijdende auto in Velp

Geplaatst op 8 februari 2017, om 13:26 uur

pistool_vuurwapenVELP – De politie heeft op dinsdagavond 7 februari twee mannen aangehouden. Zij zouden uit een rijdende auto hebben geschoten. Het gaat om een 31-jarige man uit Velp en een 17-jarige Huissenaar. Daarnaast heeft de politie twee gasalarmpistolen in beslag genomen.

Rond 22.30 meldde een getuige bij de politie dat hij had gezien en gehoord dat er vanuit een rijdende auto twee keer in het luchtledige was geschoten. Dit gebeurde op de Biljoen in Velp. De getuige wist een omschrijving van het voertuig en een deel van het kenteken door te geven.

Agenten hebben in de omgeving naar de auto uitgekeken en troffen deze aan op een parkeerplaats in Velp. Kort daarna kwam de Velpenaar naar buiten lopen. Hij bleek de eigenaar van de betreffende auto te zijn. De man bekende direct – zomaar – in de lucht geschoten te hebben. In zijn woning, waar de 17-jarige Huissenaar ook aanwezig was, troffen de agenten twee wapens aan; vermoedelijk gasalarmpistolen. De wapens zijn in beslag genomen en het tweetal is voor nader onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com