Overval met zware mishandeling in Nijmegen in Opsporing Verzocht

Geplaatst op 7 februari 2017, om 16:35 uur

NIJMEGEN – In de uitzending van het programma Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond aandacht besteed aan een overval in een woning aan de Waterstraat in Nijmegen. De overval vond plaats op vrijdagavond 9 september 2016.

Één verdachte, een 20-jarige Hagenaar, werd die avond op heterdaad aangehouden. De politie zoekt zijn mededader die mogelijk ook uit Den Haag komt.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Getraumatiseerd
Die avond kwamen de bewoners rond 23:00 uur thuis en troffen in de woning twee onbekende mannen aan. De mannelijke bewoner werd door de overvallers zwaar mishandeld. Hij liep daarbij blijvend oogletsel op. Een 6-jarig kind van het gezin raakte door het gebeuren zwaar getraumatiseerd.

Wel zag de man kans om één van de overvallers in bedwang te houden tot de politie ter plaatse was. Deze verdachte, een 20-jarige Hagenaar, zit nog steeds vast maar weigert de naam van zijn gevluchte mededader te noemen. Via de uitzending van Opsporing Verzocht probeert de politie de identiteit van de tweede dader te achterhalen. Het slachtoffer zal in de uitzending zijn verhaal vertellen.

Het programma Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond uitgezonden om 20.30 uur via NPO 1. De herhaling is op woensdag 8 februari om 11.40 uur op NPO 2.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook