Politie zoekt filmpjes van steekincident in privésfeer Arnhem

Geplaatst op 5 februari 2017, om 14:45 uur

foto: Timo BoumanARNHEM – De politie is een onderzoek gestart naar een steekpartij op de Vrij Nederlandstraat in Arnhem, die plaatsvond op zaterdag 4 februari rond 15.20 uur. Voor deze zaak zijn twee personen aangehouden.

Het steekincident kwam voort uit een conflict in de privésfeer. Dit escaleerde kennelijk zodanig dat men elkaar te lijf ging. Daarbij werd een 28-jarige man uit Kampen neergestoken en overgebracht naar het ziekenhuis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

ZIE OOK: Gewonden bij steekincident op straat in Arnhem

Bij het handgemeen werd een 48-jarige vrouw uit Arnhem zodanig hard geslagen, dat ze voor controle werd overgebracht naar het een ziekenhuis. Haar 49-jarige man werd ook voor controle naar het ziekenhuis gebracht; hij is bovendien aangehouden als verdachte. Daarnaast is een 62-jarige man uit Zevenaar aangehouden als verdachte.

Filmpjes gezocht
De politie doet verder onderzoek naar wat zich daar heeft voorgedaan. Wellicht hebben omstanders gefilmd met hun telefoon; die mensen worden opgeroepen de beelden aan te leveren via politie.nl.

Heeft u meer informatie? Bel dan met 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.