Agenten betrappen mannen met drugs in Arnhem en Velp - GelreNieuws.nl

Agenten betrappen mannen met drugs in Arnhem en Velp

Geplaatst op 9 maart 2017, om 14:02 uur

ARNHEM/VELP – Zowel in Velp en Arnhem zijn mannen met drugs betrapt, omdat agenten zagen dat er iets niet klopte. In totaal zijn er in twee losstaande zaken drie mannen opgepakt. Er is zowel drugs, een gestolen scooter als munitie in beslag genomen.

In Arnhem zagen onopvallend geklede agenten woensdagmiddag rond vier uur dat een man op een scooter een zakje aan een vrouw wilde geven. Dat gebeurde aan de Catharijnestraat. Omdat de dienders meteen het gevoel kregen dat e sprake was van een drugsdeal gingen ze op de man af. Die wilde er echter vandoor gaan, en reed op zijn scooter recht op de agenten af. Een van de agenten werd geraakt door de scooter, maar de agent kon de verdachte toch vastpakken waardoor ze samen op de grond vielen. Daarop kon de man worden aangehouden.

De agent moest in het ziekenhuis behandeld worden aan zijn verwondingen. De verdachte blijkt een 19-jarige man uit Amersfoort. Hij reed op een gestolen scooter en had drugs bij zich.

In Velp zagen agenten rond dezelfde tijd aan de Dr. van Voorthuijsenstraat een auto geparkeerd staan met twee mannen er in. De politiemannen herkenden één van de mannen omdat deze man vaker in aanraking met de politie is geweest. De inzittenden kregen het verzoek om uit te stappen, al snel zagen de agenten dat er drugs in de auto lag. Eén van de verdachten zette het op een lopen, maar na een korte achtervolging kon hij aangehouden worden. Toen de auto verder doorzocht werd kwam er ook een kleine hoeveelheid munitie tevoorschijn. Zowel de munitie als de drugs zijn in beslag genomen. De beide mannen zijn aangehouden, het gaat om een 31-jarige man uit Dordrecht en een 34-jarige man uit Velp.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com