Inbrekers slaan toe in Brummen en Eerbeek - GelreNieuws.nl

Inbrekers slaan toe in Brummen en Eerbeek

Geplaatst op 6 maart 2017, om 12:52 uur

BRUMMEN/EERBEEK – Afgelopen weekend is er wederom ingebroken in twee woningen in Brummen en Eerbeek.

Op zaterdag tussen 14:30 uur en 23:50 uur sloegen de inbreker(s) toe aan de Pothof in Brummen. Ze gingen naar binnen via de achterzijde van de woning. Aldaar heeft men een raam verbroken om binnen te komen. Eenmaal in de woning heeft men diverse vernielingen gepleegd, door onder andere het bankstel kapot te snijden en muren te besmeuren met limonade. Ook hebben de daders diverse goederen uit de woning ontvreemd. Er is een hoop schade ontstaan door deze inbraak en de politie is op zoek naar getuigen.

Op zondag tussen 11:00 uur en 20:15 uur is er ingebroken in een woning aan de Derickxkamp in Eerbeek. Hier werd een bovenlichtje en een ondergelegen raam verbroken om toegang tot de woning te krijgen. Uit de woning is vervolgens onder andere een curved TV weggenomen. Ook bij deze inbraak is ook veel schade ontstaan en hier is de politie ook opzoek naar mensen die iets gehoord of gezien hebben.

De politie verzoekt inwoners om alert te zijn op vreemde personen/voertuigen in uw wijk. Ziet u een verdachte situatie? Bel dan 112!

Tips:
– Onthoud kentekens
– signalementen van personen, schrijf deze op een papiertje/in je mobiel

Heeft u informatie over de inbraak in Brummen of Eerbeek? Neem dan contact op met de politie op via 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com