Lichaam in bos Hattem is 30-jarige vrouw uit Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Lichaam in bos Hattem is 30-jarige vrouw uit Apeldoorn

Geplaatst op 5 maart 2017, om 21:08 uur

HATTEM / APELDOORN – Het lichaam wat zondag is gevonden in het bos bij Hattem, is van een 30-jarige vrouw uit Apeldoorn. Hoe de vrouw om het leven is gekomen, blijft vooralsnog onduidelijk. De politie meldt zondagavond iets na 22:00 uur dat het onderzoek geen aanwijzingen voor een misdrijf heeft opgeleverd.

Een voorbijganger trof het lichaam van de Apeldoornse rond 07.10 uur aan in het bos nabij de Wapenveldermolenweg vlak voor de T-splitsing met de Leemculeweg en alarmeerde direct de politie. Aangezien de doodsoorzaak van de vrouw onduidelijk is, is direct opgeschaald. Het gebied is afgezet zodat forensisch rechercheurs sporenonderzoek kunnen doen. Ook werden er door een politiehelikopter foto’s gemaakt om zo de omgeving in kaart te brengen.

Mogelijk geen misdrijf
Het lichaam is overgebracht naar een mortuarium. Het onderzoek tot nu toe heeft geen aanwijzingen opgeleverd dat het hier om een misdrijf gaat. Om definitief uitsluitsel te geven over de doodsoorzaak zal maandag sectie worden gedaan op het lichaam. Ook gaat de politie nog met verschillende mensen in gesprek. Zo hopen zij duidelijk te krijgen wat er met de vrouw is gebeurd.

De politie heeft nog veel vragen. De politie komt daarom graag in contact met mensen die de afgelopen dagen iets gezien hebben wat mogelijk met dit incident te maken heeft. Deze mensen worden verzocht te bellen met de politie via 0900-8844.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com