Man (27) gewond na schietpartij in Arnhem - GelreNieuws        

Man (27) gewond na schietpartij in Arnhem

Geplaatst op 7 maart 2017, om 11:12 uur

foto: Roland HeitinkARNHEM – In de wijk Malburgen in Arnhem is vanochtend vroeg een 27-jarige Arnhemmer beschoten. De man raakte daarbij niet levensgevaarlijk gewond maar ligt wel in het ziekenhuis. De politie doet onderzoek.

Vanochtend vroeg werd bij de politie gemeld dat er een schietincident zou zijn geweest in de wijk Malburgen in Arnhem. Het slachtoffer bleek te zijn opgenomen in het ziekenhuis met een schotwond in een van zijn ledematen. Het is nog onduidelijk wat er zich precies heeft voorgedaan, maar het incident moet rond 06.00 uur hebben plaatsgevonden in de omgeving van de Zeegsingel, Wikkestraat en Fluitekruidstraat.

Basisschool
De politie doet daar een buurt- en sporenonderzoek. De politie doet ook onderzoek op het schoolplein van de basisschool ‘Het Mozaïek’. Hier zoeken ze met een aantal agenten en een speurhond. Verder gaan rechercheurs met het slachtoffer in gesprek om van hem te horen wat er is gebeurd.

De politie roept ook getuigen op te reageren, wellicht heeft iemand iets gehoord of gezien rond 06.00 uur in de wijk Malburgen wat met het voorval te maken kan hebben. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook