Politie zoekt getuigen na overval op snackbar Apeldoorn

Geplaatst op 3 maart 2017, om 13:45 uur

APELDOORN – De politie is een onderzoek gestart naar een overval op een snackbar aan de Pinksterbloem. De overval vond plaats op donderdagavond 2 maart.

Rond 21.30 uur kwamen drie jongemannen de snackbar binnen en eisten onder dreiging van een vuurwapen – of iets wat daar op leek – geld van de aanwezige medewerkers. Niemand raakte gewond. Wel was dezelfde snackbar in 2011 en 2015 ook al slachtoffer van een overval.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Kassalade
De daders gingen er vandoor met de kassalade. Ze zijn weggerend in de richting van de Teunisbloem. De kassalade werd later teruggevonden aan de Helmbloem. Het is niet bekend waar de verdere buit is.

Signalement
Het signalement van de daders luidt: drie jonge mannen, mogelijk tussen de 16 en 19 jaar, allemaal donker gekleed. Minimaal een van hen droeg een trui met capuchon.

De politie startte direct een onderzoek. Hierbij werd een speurhond ingezet en ook werd een Burgernet bericht verspreid. Mensen die iets gezien of gehoord hebben wat met deze overval te maken kan hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook