Steekincident bij tankstation Pleijweg N325 in Arnhem - GelreNieuws.nl

Steekincident bij tankstation Pleijweg N325 in Arnhem

Geplaatst op 15 maart 2017, om 11:13 uur

foto: Roland HeitinkARNHEM – De politie in Arnhem heeft op dinsdagavond een 39-jarige inwoner van die plaats aangehouden. Deze man zou even daarvoor een verkeersconflict hebben gehad met een 23-jarige man uit Haalderen en hem vervolgens hebben verwond met een mes.

Rond 19.45 uur was er een verkeersconflict ontstaan op de A12 tussen de Arnhemmer en de Haalderenaar. Bij het tankstation aan de Pleijweg in Arnhem hebben beide mannen hun auto geparkeerd, waar er een woordenwisseling ontstond. Volgens de Haalderenaar zou de Arnhemmer plotseling een mes uit zijn auto hebben gepakt en een stekende beweging hebben gemaakt. Hierdoor liep de 23-jarige en verwonding op aan zijn hals.

De 39-jarige is vervolgens weggereden. Gewaarschuwde agenten hebben, onder meer op basis van het kenteken, de identiteit van de bestuurder kunnen achterhalen. Hij bleek niet thuis te zijn, maar telefonisch kreeg de politie hem wel te pakken. De Arnhemmer is ontboden op het politiebureau, waar hij zich even later meldde. Hier is hij aangehouden wegens mishandeling.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com