Twee doden aangetroffen in voormalig hotel Rembrandt in Arnhem

Geplaatst op 23 maart 2017, om 20:22 uur

foto: Patrick ApenhorstARNHEM – In het voormalig hotel Rembrandt op de Patersstraat in Arnhem zijn donderdagavond twee doden gevonden. Het gaat om een man en een vrouw. De straat is door de politie afgezet met zwarte schermen.

Het pand was door de politie omsingeld en het alarm in het voormalig hotel ging af. De politie kreeg een tip en ontdekte rond 19:40 uur de twee lichamen van een man en een vrouw. Het is niet duidelijk onder welke omstandigheden de lichamen zijn gevonden.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Onderzoek
De politie is een uitgebreid onderzoek gestart omdat ze uit gaan van een misdrijf. Een politiehond heeft in en om het pand nog gezocht. Ook doen rechercheurs van de politie in witte pakken uitgebreid onderzoek in en om het hotel. Een PD-unit van de politie is ook gearriveerd om de politie ter plaatse te ondersteunen.

Gesloten
Een deel van het politieonderzoek is of het hotel nog open was of mogelijk al gesloten was. Dat is vooralsnog onduidelijk. Verschillende bronnen melden dat het hotel gesloten zou zijn. Echter overnachtte volgens buurtbewoners af en toe nog wel iemand.

Wat er exact gebeurd is, is vooralsnog onduidelijk. Verder onderzoek zal dit moeten uitwijzen.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook