Vrachtwagen schiet door middenberm bij ongeval op A12 - GelreNieuws.nl

Vrachtwagen schiet door middenberm bij ongeval op A12

Geplaatst op 31 maart 2017, om 12:55 uur

foto: Charles MollZEVENAAR – Een vrachtwagen is vrijdag begin van de middag door de middenberm geschoten bij een ongeval en op de andere rijbaan terecht gekomen. Ook een auto sloeg over de kop. Door dit ongeval staan er files in beide richtingen.

Op de A12, tussen de aansluiting A18 met Zevenaar, gebeurde rond het middaguur en ongeval met tenminste een bestelbusje en een vrachtwagen. De vrachtwagen schoot door nog onbekend reden door de middenberm en kwam op de andere rijbaan terecht. Onder andere de brandweer, meerdere ambulances en een traumahelikopter rukten uit naar het ongeval.

Gewond
In eerste instantie zou er sprake zijn van ernstig letsel. Meerdere mensen zijn in de ambulance gecontroleerd. Echter is maar één persoon uit de bestelbus lichtgewond geraakt. Hij is ter controle in de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Gerepareerd
Nog steeds kan verkeer op de A12 niet over alle rijstroken. De linkerrijstrook in de richting Duitsland is dicht. In de richting van Arnhem zijn twee rijstroken afgesloten omdat de vangrail in het midden gerepareerd moet worden.

De betrokken voertuigen zijn geborgen.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com