Auto doorgereden na ongeluk in Duiven - GelreNieuws.nl

Auto doorgereden na ongeluk in Duiven

Geplaatst op 22 april 2017, om 16:57 uur

DUIVEN Р Zaterdagochtend is een 15-jarige jongeman ten val gekomen door een automobilist die hem inhaalde in Duiven. De politie is op zoek naar deze bestuurder van de auto.

Tussen 08.00 uur en 08.15 uur reed de jongeman op zijn fiets op de Bingerdenallee. Hij reed ter hoogte van de drempel bij de Cannenburghallee in de richting van de tennisvereniging. Aan de linkerzijde van de weg stond een voertuig geparkeerd, toen hij deze passeerde werd hij van achteren ingehaald door een grote zwarte auto. Doordat het eigenlijk te smal was werd hij met zijn fiets naar de zijkant gedrukt en kwam hij tegen de stoeprand en daardoor ten val. De grote zwarte auto reed vervolgens door.

Mogelijk heeft de bestuurder niet gemerkt dat de fietser ten val is gekomen. De fietser wilt graag contact met bestuurder van het voertuig. Er is naast grote schrik ook schade aan kleding en fiets ontstaan.

Bent u de bestuurder of kent u deze persoon dan komt de politie graag in contact met u. Mocht u iets gezien of gehoord hebben die bewuste ochtend dan horen ze dat ook graag. De politie Duiven is te bereiken via een privébericht op hun Facebook of via 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com