Gewonden bij aanrijding met bromfietser en snorfietser in Gendt - GelreNieuws.nl

Gewonden bij aanrijding met bromfietser en snorfietser in Gendt

Geplaatst op 1 april 2017, om 01:11 uur

foto: Dylan JünemannGENDT – Vrijdag aan het einde van de avond is een bromfietser op de Langstraat in Gendt in botsing gekomen met een snorfietser. Dit gebeurde ter hoogte van de verkeerslichten.

Botsing
Bij het afslaan van één van de voertuigen ging het mis. De voertuigen zijn in botsing gekomen waarna beide voertuigen met de slachtoffers onderuit zijn gegaan. De politie doet nog onderzoek naar de schuldvraag. Op één voertuig zaten twee personen, zij raakten beiden lichtgewond. Één van deze personen is aan zijn knie gewond geraakt en hij is op eigen gelegenheid naar de huisartsenpost gebracht. De andere persoon is lichtgewond geraakt aan zijn schouder. De bestuurder van het andere voertuig is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

‘Op een haar na gemist’
Na het ongeval, terwijl de hulpdiensten nog bezig waren met de slachtoffers en de verklaringen, wilde een passant oversteken bij de verkeerslichten. De passant had groen licht tijdens het oversteken. De passant wachten nog even omdat hij een auto aan zag komen. De automobilist reed vervolgens vol door rood. De politie zag dit gebeuren en sprak van een geluk dat de passant goed oplette. Mocht hij niet naar de auto gekeken hebben, had er nog een ongeval plaats gevonden. De automobilist krijgt daarom van de politie nog een bekeuring op kenteken thuisgestuurd van 230 euro exclusief administratie kosten in verband met door het rood licht rijden met de auto.

Beide voertuigen zijn afgesleept door bergingsbedrijf Houterman. De voertuigen liepen aanzienlijke schade op door de botsing. Mogelijk wordt er door de politie nog onderzoek verricht op beide voertuigen.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com