Jonge jongens gezocht na stelen uit auto en lek steken van banden in Rheden - GelreNieuws.nl

Jonge jongens gezocht na stelen uit auto en lek steken van banden in Rheden

Geplaatst op 19 april 2017, om 18:30 uur

foto: Politie Rheden-RozendaalRHEDEN – Dinsdag zijn er meerdere auto’s vernield en is er ook uit een auto gestolen. Dit gebeurde op de Pinkelseweg in Rheden. Vermoedelijk zijn daders jongetjes van 10 of 11 jaar oud.

De politie is op zoek naar deze twee jongens. Zij hebben goederen uit een auto weggenomen en ook hebben zij in totaal meerdere banden lek gestoken. Naast dit alles is er ook een autoruit vernield.

Signalement
Er zijn twee personen gezien die vermoedelijk iets met het incident te maken hebben. Het gaat om twee jongens van ongeveer 10 of 11 jaar oud met een blanke huidskleur. De ene jongen had een blauwe jas met capuchon en blond haar. De andere had zwarte jas met capuchon en donker haar.

De politie zoekt naast deze jongens ook nog getuigen. Rond die tijd zou een vrouw met een grote, zwarte hond daar gelopen hebben. Deze vrouw zou gesproken hebben met de eigenaren van de voertuigen. Hiernaast stond er verderop ook een hardloopgroep tijdens de vernielingen. Getuigen kunnen bellen met de politie op 0900-8844.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

foto’s: Politie Rheden-Rozendaal

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com