Man aangehouden voor poging zware mishandeling agent in Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Man aangehouden voor poging zware mishandeling agent in Apeldoorn

Geplaatst op 16 april 2017, om 14:28 uur

APELDOORN – Een 32-jarige man met de Litouwse nationaliteit is zaterdagmiddag 15 april aangehouden. Hij wordt verdacht van bedreiging en poging tot zware mishandeling van een agent.

Bij de politie kwam rond 15.50 uur de melding binnen dat een vrachtauto op de vluchtstrook van de A50 bij knooppunt Beekbergen stilstond. Twee motoragenten namen poolshoogte en troffen in de auto drie mannen aan. De 32-jarige man lag op de bestuurdersstoel te slapen. Nadat een van de agenten de man die op de bestuurdersstoel lag twee keer had aangesproken, kwam deze uit de vrachtauto. De man zocht direct de fysieke confrontatie met de agent. Hierbij sloeg en schopte hij de agent. Tijdens deze confrontatie stonden de agent en de man op heel korte afstand van de rijbaan, waar op dat moment veel verkeer met hoge snelheid reed. De kans om aangereden te worden was groot.

Hoewel de man zich hevig bleef verzetten, konden de agenten hem onder controle krijgen. Hijj is aangehouden en ingesloten voor nader verhoor. De twee andere inzittenden van de vrachtauto hebben zich niet met het incident bemoeid.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com