Mislukte plofkraak in Doetnichem, vermoedelijke vluchtauto uitgebrand

Geplaatst op 26 april 2017, om 11:42 uur

foto: Facebook Politie DoetnichemDOETINCHEM – In de nacht van dinsdag 25 op woensdag 26 april is er een poging plofkraak geweest in Doetinchem. Dit gebeurde bij de pinautomaat aan de Houtsmastraat. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Onbekenden hebben rond 02.20 uur getracht de pinautomaat open te krijgen, maar zijn hierin niet geslaagd. Waarom dit niet is gelukt, is op dit moment nog onduidelijk. Heeft u iets gehoord of gezien dat mogelijk verband zou kunnen hebben met de poging plofkraak, laat het dan weten. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Wilt u anoniem blijven, bel dan naar 0800-7000.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Gestolen auto
Om ongeveer dezelfde tijd is er een uitgebrande auto aangetroffen in de buurt van de Gaarde in Doetinchem. Mogelijk is dit de vluchtauto van de daders geweest; de politie onderzoekt dit. Het uitgebrande voertuig is woensdagavond 25 april gestolen aan Pluimersdijk in Zelhem. Dit moet zijn gebeurd na 20.30 uur. Getuigen van deze autodiefstal worden eveneens verzocht contact op te nemen met de politie.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook