Shooters Arnhem ging wel degelijk dicht vanwege een stof in de bar

Geplaatst op 28 april 2017, om 18:40 uur

foto: Roland HeitinkARNHEM – In de nacht van donderdag op vrijdag is er wel degelijk een stof in de bar Shooters gekomen waardoor feestgangers moesten hoesten en last kregen van hun ogen.

De politiewoordvoerder meldde eerder vandaag niets aan de hand zou zijn geweest. Ze baseerden dat uit de rapporten.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De bedrijfsleider van Shooters meldt aan GelreNieuws dat rond klokslag 1.00 uur gasten begonnen te hoesten en last kregen van hun ogen. Ze besloten per direct de muziek te stoppen en de lichten aan te doen, waarna vervolgens de bar met ruim 140 gasten werd ontruimd. ‘Onze gasten en eigen personeel zijn het belangrijkst en we moeten geen risico lopen dat hen wat gebeurd’, aldus de bedrijfsleider.

Meerdere mensen zijn door de EHBO behandeld, de dj van de bar is met een brancard naar de EHBO tent gebracht om zich te laten behandelen.

De teamleider zegt te balen van het incident op één van de drukte nachten van dit jaar in de Arnhemse binnenstad. Ze hebben achteraf nog geprobeerd te achterhalen wat het van precieze oorzaak was. De sterke vermoeden is pepperspray, wat een bijtende effect geeft. Iemand heeft de stof losgelaten in de zaak en de Shooters is opzoek zijn naar diegene. ‘We hebben een bonus uitgeloofd aan degene met de gouden tip.’.

Het personeel heeft de zaak vrijdag schoongemaakt en geventileerd. De bar is inmiddels gewoon weer open.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook