26-jarige chauffeur weer vrij na veroorzaken zwaar ongeval A326 bij Wijchen - GelreNieuws.nl

26-jarige chauffeur weer vrij na veroorzaken zwaar ongeval A326 bij Wijchen

Geplaatst op 30 mei 2017, om 00:18 uur

foto: Roland HeitinkWIJCHEN – Bij een verkeersongeval in een file op de A326 bij Wijchen maandagochtend zijn drie gewonden gevallen; een 65-jarige vrouw, 68-jarige man en een 47 jarige vrouw. De politie heeft een 26-jarige vrachtwagenchauffeur aangehouden als verdachte.

Het ongeval gebeurde vanochtend omstreeks 08.35 uur op het traject tussen Beuningen en Nijmegen. Een 26-jarige vrachtwagenchauffeur uit de gemeente Emmen kon zijn truck kennelijk niet tijdig laten stoppen en botste achterop een rij in file stilstaande auto’s. Daarbij raakten naast de vrachtauto nog zes personenauto’s beschadigd.

ZIE OOK: Vrachtwagen rijdt in op file op A326 bij Wijchen, chauffeur aangehouden

Slachtoffers
De slachtoffers zijn een 65-jarige vrouw uit Luxemburg, een 68-jarige man zonder vaste woonplaats en een 47-jarige vrouw uit Nijmegen. Over de ernst van de verwondingen is vooralsnog niets duidelijk. De trucker is maandag in de loop van de middag vrijgelaten na verhoor.

De rijbaan raakte enige tijd volledig gestremd. De politie doet nog nader onderzoek naar hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com