Motor verwoest door brand in Arnhem - GelreNieuws.nl

Motor verwoest door brand in Arnhem

Geplaatst op 23 mei 2017, om 15:00 uur

foto: Timo BoumanARNHEM – Door vermoedelijk een gesprongen brandstofleiding is dinsdagochtend op de Apeldoornseweg in Arnhem een motor volledig afgebrand.

De motorrijder reed op de A12 op de afrit Arnhem Noord toen de motorfiets plotseling in hield. Vlak voor het stoplicht bij de Apeldoornseweg sloeg de motor af en zag de motorrijder al vlammen onder de tank vandaan komen. Het enige wat hij nog kon doen was de motorfiets op het fietspad neerzetten. Daar brandde de motor volledig af.

Restauratie
“Eigenlijk was het de eerste rit na de restauratie van de motor” vertelt de man. “Vorig jaar heb ik de motor gekocht. De vorige eigenaar had hem lang stil laten staan. In dat jaar heb ik al het lakwerk opnieuw laten spuiten, delen van de motor laten reinigen en alles weer in elkaar gezet. Op de A30 ben ik nog bij een tankstation gestopt. Ik heb gekeken hoe laat mijn afspraak in Arnhem precies was, toen ik op benzine rook heb ik alles gecontroleerd, maar kon geen lekkage vinden. Alleen hier op de afrit ging het helemaal mis.” Vervolgd de motorrijder.

De motorfiets moet als verloren beschouwd worden. De restanten is door een Berger afgevoerd.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com