Slachtoffer steekpartij Arnhemse wijk Klarendal is er ernstig aan toe - GelreNieuws.nl

Slachtoffer steekpartij Arnhemse wijk Klarendal is er ernstig aan toe

Geplaatst op 7 mei 2017, om 14:04 uur

ARNHEM – Het slachtoffer die zaterdagmiddag was neergestoken in de Arnhemse wijk Klarendal, is er ernstig aan toe. Dat meldt de politie.

Tussen 15.00 en 15.15 uur vond op de Johannastraat het steekincident plaats. De 32-jarige Arnhemmer is vervolgens nog naar het winkelcentrum aan de Klarendalseweg gelopen om hulp te vragen. Er kwam een ambulance die hem naar het ziekenhuis overbracht voor de nodige medische hulpverlening. Agenten die ter plaatse kwamen stelden een onderzoek in en troffen de verdachte, die zelf contact had gelegd met politie, even later in de buurt aan. De 42-jarige, eveneens inwoner van Arnhem, werd onmiddellijk aangehouden.

De 42-jarige Arnhemmer wordt verdacht van zware mishandeling en is overgebracht naar het politiebureau waar hij wordt verhoord. Hij is inmiddels in verzekering gesteld.

Enkele straten werden deels afgezet in verband met sporenonderzoek door forensische opsporing. Ook kwam een hondengeleider met hond ter plaatse. De politie heeft enkele spullen voor het onderzoek in beslag genomen, waaronder een steekwapen, en later in de middag is in de Johannastraat een buurtonderzoek gehouden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com