Twee auto’s zwaar beschadigd bij aanrijding in Arnhem

Geplaatst op 24 mei 2017, om 22:20 uur

foto: Timo BoumanARNHEM – Op het industrieterrein IJsseloord aan de Vlamoven in Arnhem zijn twee auto’s zwaar beschadigd geraakt bij een aanrijding. Niemand raakte gewond.

Volgens een omstander zou één van de automobilisten zijn uitgeweken voor een scooter die daar reed. Vervolgens draaide de uitgeweken auto weer de weg op om de afslag naar de Ringoven te nemen. Echter werd zij hierna aangereden door een auto die achter haar reed. Vermoedelijk schatte die automobiliste de uitwijkmanoeuvre anders in.

Baby
Beide auto’s kwamen in de struiken tot stilstand. De bestuurster van de uitwijkende auto raakte bij de aanrijding gewond aan haar gezicht. Een baby die bij haar in de auto zat raakte niet gewond. De baby zat ten tijde van de aanrijding goed vast in een Maxi-Cosi. De andere bestuurder kwam met de schrik vrij.

Beide auto’s raakte bij de aanrijding dusdanig zwaar beschadigd dat zij vermoedelijk als total loss beschouwd moeten worden. De vrouw is ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld en hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden.`

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook