Vechtpartij met vuurwapen in Arnhemse wijk Klarendal

Geplaatst op 11 mei 2017, om 21:50 uur

foto: Melvin CornelissenARNHEM – Op de kruising Kapelstraat met de Oogstraat in de Arnhemse wijk Klarendal is er een vuurwapen aangetroffen na een vechtpartij met meerdere personen. Één persoon is hierbij gewond geraakt en er is een verdachte aangehouden.

De politie bevestigd ter plaatse dat er een vuurwapen is aangetroffen na de vechtpartij. De vechtpartij speelde zich af tussen ongeveer twee of drie personen, aldus de politie. Het slachtoffer is gerend richting een woning aan de Hemonylaan in Arnhem. Één persoon is lichtgewond geraakt, deze hoeft niet mee naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is met het vuurwapen geslagen, aldus de politie. De straat lag bezaaid met kogels uit het vuurwapen. Het is niet bekend of deze af zijn geschoten of dat deze, doordat ermee geslagen is, eruit zijn gevallen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Onderzoek
Op de Hemonylaan bij een woning in de wijk Klarendal is een uitgebreid onderzoek in een woning gestart. Ook is er op de kruising Kapelstraat met de Oogstraat een plaats delict gemaakt waar de recherche uitgebreid onderzoek doet. Deze straat is afgezet.

De man is door de politie aangehouden. De agenten hadden op dat moment volgens getuigen kogelwerende vesten aan vanwege het gevaar van een vuurwapen. Het vuurwapen ligt nog op straat.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook