Vrachtwagen crasht in Echteld, chauffeur slaat op de vlucht - GelreNieuws.nl

Vrachtwagen crasht in Echteld, chauffeur slaat op de vlucht

Geplaatst op 7 mei 2017, om 07:58 uur

foto: Roland HeitinkECHTELD – Een Poolse vrachtwagen is in de nacht van zaterdag op zondag gecrasht op de Spoorstraat bij Echteld. De chauffeur is na het ongeluk op de vlucht geslagen.

Voorbijgangers zagen iets na middernacht een vrachtwagentrailer half op het wegdek staan en alarmeerde de hulpdiensten. De vrachtwagen is van de weg geraakt, en kwam merendeels in de bosschage tot stilstand. Hierbij heeft hij ook een boom geschampt en de eerst volgende boom omver gereden.

Zoekactie
Hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar troffen geen chauffeur aan. De politie startte direct een zoekactie in de omgeving. Onder andere met een quat van een buurtbewoner werd gezocht met zaklampen in het pikdonkere weiland, langs de Spoorstraat. Ook werd er langs het spoor gezocht, waardoor treinverkeer hinder had. Tot heden is er niemand gevonden.

De vrachtwagen is door de crash totaal loss. Het was nog een grote klus om de vrachtwagen met trailer weer op de weg te krijgen. De trailer, vol geladen met asperges en sinaasappelsap, moest eerst overgeladen worden naar een andere trailer. Dit duurde langere tijd waarna een zware berging van start kon gaan.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com