Autokrakers dankzij getuige vast - GelreNieuws.nl

Autokrakers dankzij getuige vast

Geplaatst op 24 juni 2017, om 13:42 uur

APELDOORN, SCHAARSBERGEN – Vrijdagnacht zijn in Schaarsbergen twee mannen gearresteerd op verdenking van het plegen van auto-inbraken in Apeldoorn. Een getuige vond het een verdachte situatie en reageerde snel door te bellen naar 112.

Een getuige meldde vannacht rond 24.00 uur dat er werd ingebroken in een auto op de Watermanstraat in Apeldoorn. Er zouden al 3 auto’s zijn opengebroken in die straat.  De vermoedelijke daders waren vertrokken in een voertuig met Engelse platen. De auto was opgevallen omdat deze met gedoofde lichten had gereden en kort parkeerde naast enkele bosjes.

Enkele politieauto’s hebben na de melding postgevat in onder andere de omgeving van de A50; de gesignaleerde auto reed hier langs. Bij Schaarsbergen is de auto door de politie gestopt. De verdachten en de auto zijn naar het politiebureau overgebracht. In de auto werd op dat moment een ruitentikker aangetroffen.  De mannen zijn 34 en 36 jaar oud en afkomstig uit Engeland.
Verder onderzoek vindt vandaag plaats. Onderdeel daarvan is ook het contact met de gedupeerde autobezitters. Gisteravond is door agenten de melder/getuige al gehoord.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com